Despre premiul World Technology Leader

Premiul World Technology Leader și procesul de anchetă și vot este organizat de Diana Research Pte. Ltd./Singapore. Compania de cercetare și inteligență de piață, specializată în identificarea și analizele companiilor lider la nivel mondial. Serviciile și clasamentele sale sunt utilizate de companii media internaționale de renume, precum și de universități și institute de cercetare. Președintele WTL Award este Michael Oelmann, redactor-șef de multă vreme al revistei germane de afaceri Wirtschaftsblatt și fost președinte al Asociației proprietarilor de companii de familie Die Familienunternehmer din NRW.

Fantastic locul 3 la votul public online
Câștigătorii WTLA au fost desemnați într-un vot public online care s-a încheiat cu un nou record de participare: au fost plasate peste 43.000 de voturi din peste 80 de țări. Cu un total de 4.496 de voturi, Grupul Altendorf s-a situat surprinzător pe locul trei, în spatele companiei ASML și al joint venture-ului BMW și Nvidia. Producătorul de electronice de larg consum Apple a aterizat pe locul patru, urmat de alte mărci cunoscute precum Jabra, Samsonite, Cosco sau Sixt. Grupul Altendorf este mândru să facă parte din această comunitate prestigioasă de companii de top și mulțumește tuturor participanților pentru participarea lor activă la votul public.

Minden, 15 februarie 2023 Altendorf a fost nominalizat pentru sistemul său revoluționar HAND GUARD, primul și singurul sistem de asistență de siguranță certificat și controlat AI la nivel global pentru fierăstraie cu masă culisantă. Două camere monitorizează o zonă mare din jurul pânzei de ferăstrău. Când o mână este detectată și se apropie prea mult de pânza ferăstrăului, aceasta este oprită și condusă în jos în maximum un sfert de secundă. Pânza de ferăstrău nu se deteriorează și sistemul poate fi operat din nou după max. 10 secunde. Mulți clienți, cum ar fi companiile industriale care decupează materiale plastice sau aluminiu, facilități educaționale sau ateliere de lemn, folosesc HAND GUARD pentru a crește siguranța forței de muncă. HAND GUARD este un pilon important în angajamentul Altendorf față de siguranță și inovație. Grupul Altendorf își va continua eforturile de a face lucrul cu lemn și alte materiale mai sigur și mai eficient pentru profesioniștii din întreaga lume. HAND GUARD este disponibil prin intermediul rețelei mondiale de dealeri Altendorf.


Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>