Un nume la fel de puternic ca mașinile

Când Otto Martin a înființat compania, în anul 1922, a pus piatra de temelie pentru succesul mărcii MARTIN în trecut, în prezent și în viitor. De atunci, generații de angajați au asigurat că numele MARTIN a devenit sinonim cu calitate, fiabilitate și putere inovatoare la cel mai înalt nivel în domeniul mașinilor de prelucrare a lemnului.

Datorită invențiilor revoluționare și execuției solide și fiabile a mașinilor sale, compania a devenit liderul pieței de calitate în multe țări ale lumii. În 1959, compania a inventat ferăstrăul pivotant pe o parte, iar în 2006, ferăstrăul pivotant pe ambele părți. Deja în 1954, mașina de rindeluit la grosime a companiei a fost premiată la târgul de la Hanovra pentru o bună formă industrială. În 1983 a fost lansat suportul compozit unic, iar în 1995, arborele de rindeluit standard TERSA. MARTIN a devenit licențiat la nivelul Germaniei și a adus o contribuție semnificativă la răspândire. În 2003 a fost prezentată mașina T45 Contour, care și în prezent este singura mașină de rindeluit care poate realiza și profilări. Deja în 1999, compania și a entuziasmat publicul prin prezentarea mașinii T26, prima masă de frezat cu un domeniu de pivotare de 2x 45°. Pe lângă mașinile standard însă, compania a reușit să câștige teren și cu inovațiile sale: În domeniul confecțiilor de geamuri au fost realizate, cu noul proces quality-finishing, posibilități enorme de economii, datorită faptului că nu mai este necesară șlefuirea intermediară a lacului.

compania continuă să dezvolte idei eficiente

Produsele MARTIN își respectă promisiunile

Filozofia mărcii și produselor companiei constă în două propoziții simple, dar cu foarte mult efect: Se dezvoltă soluții inovatoare și practice pentru firme de prelucrare a lemnului din toată lumea. Pentru aceasta, se combină funcționalitatea orientată spre practică și deservirea simplă cu un design mereu modern și o fiabilitate proverbială.

Lucrând de aproximativ 95 de ani după acest moto, compania dispune de o experiență și competență enormă. Aceasta dorește să vă dea o unealtă perfectă, o unealtă cu deservire simplă și sigură și care asigură prelucrarea la cel mai înalt nivel calitativ și, astfel, baza solidă pentru succesul afacerii dumneavoastră.
Ce poți să-ți dorești mai mult?

Made in Germany, pentru dumneavoastră 

Mașinile MARTIN sunt produse în Germania și sunt expediate numai după controale de calitate exigente. Compania lucrează exclusiv cu materiale și componente de calitate. Toate componentele mașinilor MARTIN care determină calitatea sunt confecționate în propriile sistemede producție moderne, de către angajați cu pregătire profesională bună și angajament, la fabrica din Ottobeuren. Furnizori renumiți și performanți garantează un nivel ridicat de flexibilitate, o adaptare perfectă și o calitate excelentă a componentelor achiziționate. Această colaborare eficientă între know how intern și extern reprezintă baza calității proverbiale a tuturor produselor MARTIN.Oamenii de la MARTIN

Calitate, oriunde

Istoria companiei reprezintă totodată cronica succesului familiei care deține compania și în prezent în proporție de 100%. Cu mult simț pentru tradiție și inovare, această familie conduce compania cu o profundă legătură cu localitatea Ottobeuren și cu oamenii care lucrează pentru companie.

Un bun exemplu pentru asumarea responsabilității sociale este atelierul de formare profesională înființat în anii 70. Cu un procent de formare profesională de peste 20%, compania se situează deja de mulți ani peste media națională, de 6%. Datorită formării profesionale solide a tinerilor în diverse profesii tehnice și economice, precum și unui program de perfecționare consecvent, compania MARTIN se poate baza pe angajați foarte motivați și cu pregătire excelentă - o bază pentru inovare permanentă. La rândul său, personalul mulțumește companiei cu o vechime medie lungă.

Așa se produce un utilaj MARTIN

Aruncă o privire în fabrica din Ottobeuren


Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>