Specializare pe utilaje de prelucrare a lemnului, încă de la înființarea în anul 1956

Companie de familie în a 2-a și a 3-a generație

Departamente proprii de dezvoltare (mecanică, electronică, software)

Producție și montaj proprii Produs de calitate fabricat în Austria


Prezentarea companiei

Compania Gannomat are o lungă tradiție, fiind înființată în anul 1956 de domnul Hermann Ganner în localitatea Telfs. Din 1980, fiul fondatorului companiei, domnul Ing. Erwin Ganner, conduce cu succes compania, în a doua generație.

Încă de la înființare, compania este specializată pe producția și vânzarea de utilaje de prelucrare a lemnului, sub marca:

 


Reputația excelentă la nivel mondial a utilajelor de prelucrare a lemnului Gannomat se datorează experienței de peste 60 de ani în dezvoltare și producție, precum și standardului ridicat de calitate și domeniului universal de utilizare a utilajelor.

Spiritul inovator, marketingul permanent și dezvoltarea continuă au făcut ca produsele Gannomat să se numere printre cele mai bune în domeniul tehnologiei aplicative și al preciziei.

Propriul departament de proiectare, cu posturi CAD, și departamentul de software și de electronică asigură implementarea unor solicitări speciale din partea clienților. De asemenea, proiectarea și realizarea unor utilaje speciale este o performanță recunoscută a companiei de familie Ganner.Compania Gannomat realizează producția exclusiv în propria clădire, pentru a putea răspunde flexibil la solicitările clienților și cerințele pieței. Nivelul ridicat de formare profesională a lucrătorilor specializați, cu un departament propriu de formare profesională, și producția pe cele mai moderne centre CNC de prelucrare a metalului, precum și controlul permanent al calității în producție și montaj garantează cunoscutul standard ridicat de calitate a utilajelor Gannomat.

Vânzarea utilajelor se realizează printr o rețea de distribuitori care funcționează la nivel mondial. Exporturile au o pondere de cca. 95%. Clientela cuprinde atât tâmplării, cât și unități industriale de mobilă. Service ul este realizat prin personalul specializat al distribuitorilor noștri, instruit expres în acest scop, și direct de către fabrica Gannomat.

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>