cnc inovativ

Noul standard pentru precizie și performanță

Cu o experiență de peste 30 de ani în sectorul construcțiilor de mașini, compania BZT confecționează și produce din anul 2006 mașini CNC de frezat cu portal și mașini de gravat, de înaltă calitate, pentru industrie, pentru tehnologia construcției de modele și pentru domeniul publicitar.

Cu aproximativ 1700 de mașini vândute pe parcursul ultimilor 7 ani, compania BZT se numără printre cele mai inovatoare companii în domeniul construcției de mașini CNC. Cu o multitudine de parteneri de distribuție autonomi, compania BZT este prezentă în 15 țări, iar mașinile pot fi livrate oriunde în lume.

creștere continuă

Mașinile de frezat cu portal de la BZT

Construcția mașinilor CNC de frezat cu portal și a mașinilor de gravat este corelată cu necesitățile utilizatorilor. Noile dezvoltări permit portofoliului de produse al companiei BZT să crească în permanență. Unul dintre motourile companiei este:

Cel care nu încearcă în fiecare zi să devină mai bun, într‑o zi nu va mai fi bun.

puțină istorie

Tradiție înainte de toate

Compania BZT își datorează succesul mare îndelungatei sale tradiții. Cu 30 de ani în urmă, compania a fost înființată de Günther Bothur, ca firmă de așchiere. Ca partener competent în construcția de forme, dispozitive și mașini, compania a devenit un furnizor de încredere și flexibil pentru componente, subansamble, mașini și sisteme cu tehnologie pretențioasă. 

În anul 2005, André Bothur a prezentat prima mașină de frezat cu portal dezvoltată în regie proprie. Obiectivul de a menține și în producția mașinilor de frezat cu portal nivelul calitativ ridicat și flexibilitatea firmei de așchiere a fost atins deja după scurt timp. 

Datorită unor numeroase îmbunătățiri și perfecționări s‑a lărgit baza seriilor constructive, care erau dotate pentru tot mai multe domenii de utilizare. 

După livrarea a peste 500 de mașini de frezat cu portal către clienți mulțumiți, a fost înființată compania BZT Maschinenbau GmbH și externalizată din compania‑mamă, BOTHUR Zerspanungstechnik OHG. 

Compania BothurOHG continuă să acționeze ca furnizor de subansamble pentru producția companiei BZT, permițând astfel confecționarea cu costuri eficiente și flexibilă a mașinilor.

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

Descoperă-i pe toți

Parteneri East European Trade

  • Amandus Kahl
  • BZT
  • HolzHer
  • Martin