Cum ajung produsele la mine?

Transport & Costuri

Costurile de transport se vor calcula automat după adăugarea produselor în coșul de cumpărături în funcție de greutate și țara de proveniență.

Se pot trimite înapoi?

Politica de Retur

Cumpărătorul, persoană fizică a cărui comportament cade sub definiția legală a consumatorului, are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun, în cazul în care cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
 • ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese, în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

care-s mențiunile legale?

Termene & Condiții

 • Menţiune legală

  Ne bucurăm de vizita dvs. pe această pagină de internet şi de interesul dvs. manifestat pentru produsele noastre. Este posibil să vă fie solicitate informaţii personale. Răspunsul la aceste întrebări este voluntar. Toate datele personale înregistrate pe pagina de internet a EET sunt stocate şi prelucrate exclusiv în scopul de a vă oferi asistenţă personalizată, de a vă trimite informaţii despre produse sau de a vă prezenta oferte despre servicii, şi nu vor fi divulgate unor terţi. EET asigură că informaţiile dvs. vor fi tratate cu confidenţialitate, conform prevederilor în vigoare privind protecţia datelor.

 • Observaţie privind protecţia datelor

  În măsura în care pe această pagină de internet sunt colectate date personale (nume, adresă, adresă e-mail etc.), această colectare va fi efectuată cu acordul utilizatorului şi cu cunoştinţa acestuia.Atragem atenţia asupra faptului că în privinţa transferului de date prin internet (de ex. în cazul comunicării prin e-mail), transmiterea sigură nu este garantată. De aceea, datele sensibile nu trebuie transmise deloc sau transferate doar printr-o conexiune sigură (SSL).

 • Utilizarea datelor în scopuri specifice

  Noi respectăm principiul de utilizare a datelor în scopuri specifice şi colectăm, prelucrăm şi stocăm datele dvs. personale doar pentru acele scopuri pentru care ni le-aţi comunicat. Datele dvs. personale nu sunt comunicate terţilor fără acordul dvs. explicit, decât dacă transmiterea lor este necesară pentru prestarea serviciului sau pentru îndeplinirea contractului. De asemenea, comunicarea către instituţii ale statului, îndreptăţite să solicite astfel de informaţii, va fi efectuată doar în cadrul obligaţiilor legale de informare, sau dacă vom fi obligaţi la informare printr-o hotărâre judecătorească. Tratăm cu mare seriozitate şi protecţia datelor pe plan intern. Angajaţii noştri şi societăţile prestatoare de servicii, contractate de noi, au fost obligate de către noi să păstreze confidenţialitatea şi să respecte prevederile privind protecţia datelor.

 • Drepturi de autor

  © Copyright EET East European Trade SRL. Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, graficele precum şi aranjarea lor pe pagina de internet a EET sunt supuse protecţiei drepturilor de autor şi altor legi de protecţie. Conţinutul acestei pagini de internet nu trebuie copiat, difuzat, modificat sau făcut accesibil unor terţi, în scopuri comerciale, fără acordul prealabil al EET.

 • Mărci înregistrate

  Dacă nu se specifică altfel, toate mărcile pe pagina de internet a EET sunt mărci înregistrate. Acest lucru este valabil în special pentru marcă, plăcuţele de tip, siglele firmei şi embleme.

 • Declinarea garanţiei pentru informaţii

  Această pagină de internet a fost construită cu cea mai mare diligenţă. Totuşi, EET nu poate garanta pentru corectitudinea şi exactitatea informaţiilor conţinute. EET exclude orice răspundere pentru prejudicii rezultate direct sau indirect din utilizarea acestei pagini de internet, în măsura în care acestea nu se datorează intenţiei sau neglijenţei grave din partea EET.

 • Date şi imagini tehnice

  Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

 • Fără licenţă

  EET doreşte să se prezinte cu o pagină de internet inovativă şi informativă. Sperăm că vă place pagina noastră de internet şi că veţi găsi toate informaţiile necesare. Proprietatea intelectuală conţinută în această pagină de internet, precum patente, mărci şi drepturi de autor, este protejată. Prin această pagină de internet nu se acordă nici o licenţă privind utilizarea proprietăţii intelectuale a EET sau a unor terţi.

 • Declinarea răspunderii

  Paginile noastre pot conţine trimiteri (aşa-numite „link-uri”) spre alte oferte în internet. Pentru conţinuturile ofertelor găsite sunt responsabili operatorii respectivi. Nu putem nici să apreciem, nici să influenţăm modul în care sunt tratate datele dvs. de către aceştia. Operatorii conţinuturilor străine la care se face trimitere sunt singuri responsabili pentru legalitatea acestora. În cazul în care găsiţi oferte ofensive sau chiar cu conţinuturi care contravin prevederilor legale – informaţi-ne, iar noi vom verifica sesizarea şi vom şterge linkul respectiv.

 • Dreptul la informaţii şi la revocare

  Puteţi obţine oricând, fără invocarea motivelor şi fără costuri, informaţii despre datele dvs. stocate la noi. Puteţi oricând să solicitaţi blocarea, corectarea sau ştergerea datelor dvs. colectate la noi. De asemenea puteţi revoca oricând, fără invocarea motivelor, acordul dvs. privind colectarea datelor şi utilizarea acestora. Pentru aceasta, vă rugăm să trimiteţi un mesaj la adresa de contact indicată în caseta tehnică. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru întrebări suplimentare legate de informaţiile noastre referitoare la protecţia datelor şi prelucrarea datelor dvs. personale. Luaţi în considerare că prevederile şi uzanţele privind protecţia datelor, de ex. la Google, se pot modifica constant. De aceea este indicat şi necesar să vă informaţi constant despre modificări ale prevederilor legale şi ale practicilor companiilor, de ex. Google.

 • Variante specifice naţionale

  Răspândirea internaţională a internetului are ca efect că aceste pagini pot face referire la produse sau servicii care în ţara dvs. nu sunt sau încă nu sunt disponibile, sau sunt disponibile sub altă denumire şi în altă variantă.

care sunt datele firmei EET ?

Datele Companiei

S.C. East European Trade SRL
Sediu social: Str. Strâmbă nr. 18
540060 Târgu Mureș, Jud. Mureș, România
Punct de lucru: Str. Principală nr. 395 M (E 60)
547367 Corunca, Jud. Mures, Romania
Tel: 0265-268583
Fax: 0265-269150
E-Mail: eet@eet.ro

Director: Dr. Günther Neumann
Director: Codruța Iacob

Nr. Înmatriculare la Registrul Comerțului: J-26-1711/1993
Cod fiscal: RO4489768