Cum vă putem ajuta?

Întreținerea mașinilor

Pentru a vă bucura de o mașină de calitate – construită să vă țină o viață, și pentru ca producția dumneavoastră să meargă "brici", cel mai important lucru este mentenanța adecvată, deservirea corectă și un service ireproșabil. În vederea preîntâmpinării potențialilor "timpi morți", vă recomandăm să ne lăsați să ne ocupăm noi de mentenanța adecvată a utilajelor dumneavoastră, optând pentru un contract de service periodic. În acest fel putem identifica împreună potențiale nereguli înainte de a avea nevoie de intervenții drastice și a vă crea timp de așteptare și costuri de reparație.

Cele mai bune utilaje sunt cele care produc.

Pe lângă o selecție atentă a produselor comercializate, fondată pe o experiență în domeniu de peste 24 de ani, vă oferim și din punct de vedere tehnic pachetul complet: de la consultanța tehnică în alegerea utilajului și dotărilor potrivite necesităților dumneavoastră, instalare, școlarizare, service în garanție și postgaranție, până la service trimestrial de mentenanță.

Deoarece dorim să fim la curent cu toate informațiile de ultimă oră și pentru că vrem să fim mereu competenți și eficienți, vă oferim service doar la brandurile din portofoliu. Iar pentru a fi în măsură de a vă asigura buna funcționare a utilajelor, compania noastră investește constant în școlarizări frecvente și regulate la producătorii mașinilor pe care vă bazați producția.

Indiferent ce dificultăți tehnice întâlniți, apăsați butonul de mai jos pentru completarea formularului sau scrieți-ne un email la adresa: service@eet.ro

Trimite cererea
Descoperă-i pe toți

Parteneri service East European Trade

]]>