Polska Grupa CNC este o companie specializată în producția de echipamente cu control numeric pentru prelucrarea mai multor tipuri de materiale. Firma are la bază experiență din rădăcini de familie, care stau la  baza succesului nostru. Succesul nostru a fost determinat de atenția acordată detaliilor și de concentrarea noastră asupra soluțiilor foarte funcționale. Datorită implementării succesive a obiectivelor noastre, suntem un furnizor recunoscut la nivel național și european de utilaje precum plotterul de frezare CNC.

Lucrăm în mod constant pentru a ne îmbunătăți soluțiile. Fiecare plotter CNC care iese din hala noastră de producție este un produs rafinat care ține cont de nevoile utilizatorilor moderni. Oferta noastră include trei serii de plottere:

SPECIAL - plottere dedicate fabricilor industriale mici și mijlocii,

ATC - o serie creată pentru utilizarea profesională în fabricile și uzinele mari,

AUTO - care este un centru de prelucrare complet creat pentru a răspunde cererii tot mai mari de automatizare a producției în industria mobilei.

Fiecare serie este concepută pentru diferite moduri și condiții de funcționare. Mașinile au parametri tehnici diferiți, astfel încât clienții pot alege un dispozitiv care să le satisfacă pe deplin nevoile.


Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>