Istoria Elephant are origini bogate în tradiții, deși înființarea sa oficială datează din 1979, când și-a început activitatea pentru a rezolva problemele legate de manipularea materialelor în domeniul industrial și artizanal.
Astăzi, datorită pasiunii și dinamismului proprietarilor și profesionalismului personalului tehnic, Elephant a luat un drum progresiv în procesul de producție, vizând inovarea produselor și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților, obținând astfel o creștere substanțială a producției, chiar și prin achiziționarea de echipamente avansate din punct de vedere tehnologic și extinderea companiei.
O astfel de experiență dobândită de-a lungul anilor, împreună cu dezvoltarea treptată a companiei în sectoarele de ridicare și manipulare, a făcut posibilă construirea de către Elephant a peste 70.000 de sisteme implementate în întreaga lume.
În ceea ce privește producția de macarale cu braț și ascensoare cu vid, Elephant este în măsură să ofere clienților un răspuns adecvat la solicitările specifice de manipulare a oricărui tip de încărcătură.

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>