Oferim soluții tehnologice!


Karabudak Makine, care își propune să ofere cele mai bune servicii clienților din întreaga lume prin intermediul mașinilor sale inovatoare de vopsire, șlefuire și uscare, reușește să devină lider pe piața de finisare a lemnului, dezvoltându-se zi de zi.Karabudak Makine oferă, de asemenea, servicii de inginerie, cum ar fi instalații de vopsire la cheie și automatizarea producției, folosind personalul său expert, echipamente de înaltă tehnologie și inovație.
Prin soluțiile sale inovatoare și capacitatea de inginerie flexibilă, Karabudak Makine nu doar că prezintă clienților săi utilajele sale standard, ci oferă și soluții specifice pentru fiecare client în parte. Personalul expert, creat de proprietarii companiei, dorește ca Karabudak Makine să fie recunoscut ca un partener de soluții fiabile.

Când am început?


În 2010, fondată cu capital 100% turcesc, bazându-se pe calitatea și satisfacția clienților, Karabudak Makine își menține parcursul de producție în instalații moderne cu un parc de echipamente de înaltă tehnologie și personal experimentat. Karabudak Makine a devenit lider de piață în Turcia prin creșterea rapidă cu abordarea sa inovatoare. În prezent, exportă 70% din producția sa, cu un impuls de export care a început în 2014.

Clienții noștri sunt prioritatea noastră!Ne-am însușit ca principiu standard pentru a satisface cerințele clienților prin garantarea satisfacției clienților și răspunzând rapid la toate feedback-urile lor negative și sau pozitive posibile. Ne-am concentrat în principal pe cerințele clienților în timp ce ne construim sistematic de lucru. Politica noastră de satisfacție a clienților se bazează pe satisfacerea cerințelor clienților, pe implementarea satisfacției personalului, pe îndeplinirea cerințelor legale și administrative și pe îmbunătățirea propriilor noastre standarde și pe îndeplinirea cerințelor altor părți interesate.
Resursele noastre de sănătate și siguranță bazate pe utilizarea eficientă a resurselor, personalul nostru instruit cu privire la respectarea mediului, sprijină politica noastră de natură ecologică, de lume ecologică. Această politică vizează, de asemenea, eliminarea deșeurilor în conformitate cu cerințele legale și administrative și blocarea consumului de resurse în mod inconștient.

Politica noastră de calitate cuprinde satisfacerea clienților prin utilajele noastre de înaltă calitate și serviciile de asistență prezentate clienților. Acest lucru asigură durabilitatea calității. Ne concentrăm în primul rând pe ceea ce cere clientul, dar apoi pe ceea ce are cu adevărat nevoie. Ne îmbunătățim continuu utilajele pentru a obține durabilitatea calității producției, a utilajelor și a serviciilor. Pentru a îndeplini acest tip de sarcini, lucrăm continuu la proiecte inovatoare de cercetare și dezvoltare. Sistemul nostru de management al calității îndeplinește cerințele institutelor legale și administrative și, de asemenea, cunoștințele noastre de know-how tehnic privind producția de mașini.

Așa se produce un utilaj KAMA

Aruncă o privire în fabrica din Turcia

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...