Producția de mobilier îmbină, într‑o manieră aproape unică, tradiția și o diversitate nemaiîntâlnită de idei. Un aspect comun este dorința de a avea un design individual. Importanța ridicată a locuirii și a amenajării a fost analizată de institutul Allensbach din Germania:

Întrebare: „Cât de importante sunt pentru dumneavoastră amenajarea și faptul că totul este conform gustului și necesităților dumneavoastră?”




(sursa: Allensbacher Archiv, IfD-sondaj 7009, 11086. Pe baza: Bundesrepublik Deutschland populatie cu varsta peste  16 ani)



Institutul a întrebat, de asemenea, ce este cel mai important pentru client:

CRITERII DE CUMPĂRARE

Aspecte deosebit de importante pentru cumpărarea mobilei:





(sursa: Verband der Deutschen Möbelindustrie / Institut für Demoskopie Allenbach 2018)


Aceste criterii sunt bazele gamei noastre de utilaje. Dumneavoastră, în calitate de partener al clientului dumneavoastră, trebuie să dispuneți de toate posibilitățile pentru o producție individuală, la un nivel calitativ excelent. Mobila adaptată exact la dorințele clientului dumneavoastră reprezintă atât astăzi, cât și în viitor baza succesului dumneavoastră. Acest lucru poate fi obținut atât într‑o tâmplărie mică, cât și într‑o unitate de producție mare, cu utilaje cu comandă numerică, conform standardului Industrie 4.0.

Din producția modernă fac parte inclusiv materiale precum compozite, plastic, piatră, metale etc. Și pentru aceste prelucrări găsiți la noi cele mai bune utilaje, indiferent că produceți mobilă sau furnizați componente pentru utilaje de producție de mobilă.

Mulți dintre partenerii noștri în domeniul utilajelor sunt specialiști sau lideri pe piața mondială în domeniul lor, precum HOLZ‑HER, MARTIN, GANNOmat. Dacă aveți o idee sau trebuie să rezolvați o problemă, adresați‑vă nouă. Vă vom ajuta cu plăcere.

Rămâi la curent cu ofertele noastre. Înscrie-te gratuit la newsletter
mă înscriu