Detalii despre produs
Produsul este prăjit într-un curent de aer fierbinte recirculat, fără piese mobile mecanic în interiorul camerei de prăjire RFB. Forma unică a camerei de prăjire garantează prăjirea delicată și uniformă a întregului lot, cu amestecarea optimă a produsului. Datorită transferului optim al energiei din aerul fierbinte asupra boabei, pot fi efectuate prăjiri atât de durată scurtă, cât și de durată lungă, pentru a produce un profil de aromă corelat ideal cu sortimentul de cafea.
Mai mult, prăjitorul oferă o flexibilitate mai mare cu privire la dimensiunea lotului. Astfel, prăjitorul NEOROAST poate să proceseze până la de trei ori dimensiunea cea mai mică a lotului.
Sistemul de prăjire NEOROAST este disponibil în diferite dimensiuni, până la 33 kg/lot, și cu diferite randamente de prăjire, până la 240 kg/h.
Randament de prăjire | 120 până la 240 kg/h |
Capacitate | 5 – 30 kg cafea brută |
Timp de prăjire | 5 – 20 minute |
Energie | pe gaz sau electric |
Dimensiuni LxlxH | 2100 x 1300 x 1750 mm |
Tehnică si agregate
Neoroast integrat într-o instalație de producție de mici dimensiuni.