Detalii despre produs
Prăjirile tradiționale în prăjitorul cu tambur și profilurile de prăjire inovatoare în prăjitorul cu aer fierbinte se completează excelent pentru a dezvolta întreaga diversitate a aromelor de cafea.
Combinația La belle sorelle este compusă din două prăjitoare:
Denumirea LA SELVAGGIA este purtată cu mândrie de prăjitorul nostru cu aer fierbinte 15/30, deoarece este pregătit să depășească limitele și să pășească pe căi noi ale profilului de prăjire. Indiferent că este vorba despre prăjiri rapide cu consum mare de energie, despre prăjiri lente printr-un proces delicat sau profiluri neobișnuite cu diferite mișcări ale temperaturilor, posibilitățile sunt incredibil de versatile. Iar astfel, maeștrii noștri prăjitori se pot scufunda în noi sfere ale dezvoltării aromelor care garantează senzații deosebite ale gustului.
Prăjitorul nostru cu tambur CTR 25/60 nu poartă degeaba denumirea L’AFFASCINANTE, deoarece convinge prin eleganța sa și prin șarmul deosebit al prăjirii tradiționale. Maeștrii noștri prăjitori cu experiență apreciază aceste avantaje dacă doriți să îi conferiți cafelei dumneavoastră note de gust clasice. Prăjirea lentă permite boabelor să își dezvolte aromele lent, sub ochii atenți ai maestrului prăjitor.
Ambele tehnologii de prăjire pot fi combinate cu abilitate într-o singură linie de prăjire, astfel încât nu trebuie făcut rabat la înnobilarea cafelei. Prăjirea tradițională în prăjitorul cu tambur și profilurile de prăjire inovatoare în prăjitorul cu aer fierbinte se completează excelent pentru a dezvolta întreaga diversitate de arome de cafea. Folosind în comun răcitorul sferic, arzătorul pe gaz și logistica de cafea, cele două mașini de prăjit devin o singură unitate cu o flexibilitate de neegalat.
Unitatea de prăjire poate fi dotată versatil și individual cu componente în amonte și în aval pentru a forma linia de prăjire personală a dumneavoastră. Astfel, diferitele sortimente de cafea din saci și big bags pot fi înmagazinate în sisteme mici de silozuri și combinate în amestecuri echilibrate, în funcție de necesar, înainte să fie înnobilate în sistemul de prăjire preferat și să devină cafele prăjite aromate. Mașinile de curățare prevăzute în amonte și în aval de unitatea de prăjire garantează cea mai înaltă calitate a produsului. În recipiente speciale pentru cafeaua prăjită, boabele prăjite se pot odihni și degaza înainte de a fi ambalate sau măcinate pentru clienții dumneavoastră.
Randament de prăjire | până la 240 kg/h |
Capacitate lot | 5 - 33 kg |
Timp de prăjire | 4 - 30 minute |
Prăjitor cu tambur CTR 25/60 | |
Randament de prăjire | până la 240 kg/h |
Capacitate lot | 10 - 70 kg |
Timp de prăjire | 10 - 30 minute |
Tehnică si agregate
Alimentare
Recipient de cafea brută cu cântar de amestec
Prăjitor cu aer fierbinte și prăjitor cu tambur, răcitor și arzător comun
Separator de pietre
Recipient de cafea prăjită cu stație de umplere