Detalii despre produs
• Calitate constantă a produselor
• Prăjire fără piese mobile
• Deservire facilă
• Unitate compactă pentru: prăjire în magazin, asigurarea calității
• Dezvoltarea de produse
• Prăjire pe baza unui profil
Forma unică a camerei de prăjire generează o turbionare uniformă în timpul trecerii curentului de aer prin produs, care asigură un transfer termic delicat și amestecarea optimă a produsului. Prăjirea pe baza unui profil permite alegerea flexibilă a temperaturii de prăjire pentru a obține prăjirea optimă, cu precizie și reproductibilitate. După obținerea gradului de prăjire dorit (prin setarea timpului sau a temperaturii produsului, la alegere), produsul cade într-un sertar de răcire separat unde este răcit cu aer și, dacă se dorește, și cu apă. Produsul gata prăjit și bine răcit poate fi scos cu ușurință din prăjitor, cu sertarul de răcire.
Dacă există cerințe speciale care impun acest lucru, aerul uzat poate fi curățat printr-o unitate de catalizare montată în țeava de evacuare. Componentele care intră în contact cu apa sunt confecționate din inox. Datorită accesului facil din toate părțile, mentenanța este foarte simplă.
Capacitate lot | 200 - 500 g de cafea brută |
Putere | 13-18 kW, 400V/50Hz |
Dimensiuni LxlxH | 833 x 955 x 1760 mm |
Greutate | cca. 200 kg |
Timp de prăjire | 1 – 8 minute |
Tehnică si agregate