Detalii despre produs
• Dimensiune lot: până la 660 kg
• Circuit de aer fierbinte închis cu alimentare indirectă a căldurii
• Introducere de aer rece pentru schimbări rapide ale profilului de temperatură
• Sistem de clapete KONDUX pentru modificarea flexibilă a raportului
transferului termic conductiv și convectiv
• Preîncălzirea produsului pentru randament energetic maxim al aerului
fierbinte și debit maxim al prăjitorului
• DARK ROAST - sistem pentru prăjiri extrem de închise până la 35 CTN (scala
COLOR TEST II)
• Acces optim la tambur prin ușa frontală cu deschidere completă datorită
sistemului de pivotare sofisticat
• Comandă SIEMENS pe baza arhitecturii de sistem TIA
• Comunicare iO-Link pentru întregul sistem de senzori
Din toamna anului 2020, NEUHAUS NEOTEC oferă a doua generație a prăjitorului cu tambur. Prăjitoarele noi reprezintă perfecționarea consecventă a primei generații care la momentul respectiv a stabilit noi standarde în facilitatea de deservire și accesul pentru service. În cea de-a doua generație au fost implementate numeroase funcții suplimentare din tehnologia de aer fierbinte RFB, care fac ca noul prăjitor cu tambur să prezinte o flexibilitate unică în prăjirea cafelei. Managementul termic sofisticat al prăjitorului permite o diversitate de curbe de prăjire mai mare decât cea cunoscută până acum de la prăjitoarele cu tambur. Și în alte domenii, precum managementul de energie, siguranța proceselor și comanda mașinii, prăjitorul CTR II stabilește standarde noi.
Datorită combinării flexibile a prăjitorului cu diferite sisteme de tratare a gazelor de ardere, adaptate la cerințele de la fața locului, prăjitorul îndeplinește oriunde în lume diferitele cerințe cu privire la gazele de ardere.
Timp de prăjire | 1,5 – 20 minute |
Capacitate | 230 - 660 kg cafea brută |
Randament de prăjire | 1500– 3000 kg/h |
Tehnică si agregate
Acces optim la tambur