În industria furajelor, se face distincția între măcinarea amestecurilor furajere și a componentelor furajere. Motivul pentru aceasta este diferitele suprafețe și consistențe care pot fi găsite în componentele individuale ale unui amestec de alimente, în timp ce componentele individuale de alimente sunt în mare parte omogene. Pentru moriile cu ciocane KAHL, măcinarea ambelor produse nu este o provocare. Acest tip de moară este, de asemenea, utilizat în mod regulat în prelucrarea cerealelor. Există multe motive pentru aceasta:
Moara cu ciocane se caracterizează prin funcționarea și deservirea sa simplă. Mașina funcționează pe principiul mărunțirii cu impact multiplu, motiv pentru care cea mai eficientă mărunțire are loc atunci când bătătorul cu ciocane lovește direct produsul. Viteza periferică a vârfului ciocanului este de aproximativ 360 km/h. În mod corespunzător, perforațiile sitei, modelele de ciocane, aranjamentele și viteza ciocanelor pot fi adaptate la structura și finețea produsului final. Mărimea bobului este determinată de setarea diametrului găurii de sită și de viteza morii. Produsul părăsește moara cu ciocane numai atunci când este mai mic decât diametrul găurii de sită - în aproximativ 95% din cazuri produsele sunt mai mici decât jumătate din diametrul găurii de sită.