Planificăm, dezvoltăm și construim mașini, sisteme complete și facilități de producție la cheie pentru prelucrarea, condiționarea și peletizarea unei game largi de produse pentru multe ramuri ale industriei.

AMANDUS KAHL poate privi acum înapoi la peste 140 de ani de inginerie mecanică și de instalații. În 1920, prima presă de peleți a fost construită sub formă de presă cu șnec. Know-how-ul nostru în acest domeniu se dezvoltă continuu, astfel încât astăzi am obținut recunoașterea internațională prin presele noastre cu matrițe plate. Sucursalele din întreaga lume și serviciile la nivel mondial arată creșterea noastră sigură și practică.

Compania are o serie de invenții și brevete importante. Încă de la început, scopul nostru a fost să dezvoltăm soluții tehnice și mai bune sub aspectele eficienței și profitabilității pentru clienții noștri. Principalele mașini și componente ale sistemului sunt produse în fabrica noastră centrală certificată DIN EN ISO din Reinbek, lângă Hamburg.

Cercetare, planificare, dezvoltare și sinergii cu facilități de cercetare, institute, universități și clienții noștri internaționali formează componente importante ale companiei. Serviciile noastre includ service, centre tehnice pentru testarea produselor, o rețea mondială de reprezentanți, tehnicieni, sucursale și birouri de vânzări.

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>