Compania NEUHAUS NEOTEC este cunoscută pe plan mondial pentru procesul RFB de prăjire cu aer fierbinte, dar furnizează și tehnologie modernă de prăjire în tambur și vă oferă consultanță la alegerea procesului optim de prăjire pentru produsul dumneavoastră.

În domeniul cafelei măcinate, există o gamă largă de produse foarte diferite cu cerințe la fel de diferite cu privire la dimensiunea și distribuția particulelor. 


NEUHAUS NEOTEC este un producător de frunte de instalații de procesare pentru industria alimentară, chimie fină, industria chimică și farmaceutică, precum și pentru biotehnologie. Oferim soluții de la dezvoltarea proceselor până la proiectarea de mașini individuale până la sisteme complete. NEUHAUS NEOTEC, din 1991 membru al Holdingului KAHL cu cca. 900 de angajați în întreaga lume, este activ în două domenii de activitate - prelucrarea cafelei, precum și tehnologiile de uscare și particule.

În domeniul prelucrării cafelei, mașinile și sistemele noastre acoperă toate etapele procesului, de la consumul de cafea verde până la amestecarea, prăjirea și măcinarea cafelei.

În domeniul tehnologiei de uscare și particule, oferim soluții personalizate pentru procesele de uscare, aglomerare, granulare prin pulverizare, microîncapsulare și acoperire pe baza tehnologiei în pat fluidizat.Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>