Filozofia Eggersmann

În calitate de contribuitor activ în industria de reciclare, sprijinim zilnic lupta globală pentru protecția mediului și a climei – atât cu instalațiile și utilajele noastre speciale, cât și cu mulți ani de experiență, know-how aprofundat și pasiune.

 

Misiunea noastră este să reciclăm deșeurile de toate tipurile la cea mai înaltă calitate posibilă.

Cu ajutorul mașinilor și instalațiilor noastre speciale, sortam cât mai multe materiale reciclabile posibil, înainte ca deșeurile să fie incinerate sau depozitate la groapa de gunoi. Acest lucru reduce în mod semnificativ emisiile de CO2 în timpul incinerării, în timp ce cantitățile din depozitele de deșeuri, sunt mult reduse. În plus, în mediul înconjurător se eliberează mai puțini poluanți și microplastice.

 

În stațiile noastre de tratare biologică a deșeurilor, generăm energie regenerabilă din biomasă, economisind astfel gaze cu efect de seră și combustibili fosili. Totodată, producem îngrășăminte de calitate pentru agricultură. Spre deosebire de îngrășămintele minerale care conțin valori ridicate de nitrați și sunt dăunătoare pentru sol, acest ameliorator natural oferă solului un humus bogat. Procesăm anual aproximativ 170.000 de tone de biomasă în compost / îngrășământ de calitate și contribuim în acest mod, printre altele, la producția de alimente organice.

 

Fie că sunt mobile sau staționare, mașinile de reciclare de la Eggersmann reprezintă prima alegere pentru transferul, cernerea și tocarea materialelor reciclabile, sunt eficiente și ușor de utilizat, cu cele mai mici costuri de operare și cea mai mare fiabilitate.

 

Mașinile noastre se caracterizează prin numeroase caracteristici orientate spre viitor și de pionierat, cum ar fi tehnologia de reducere a zgomotului Eggersmann NRT, o configurație special adaptată la mașină pentru reducerea nivelului de presiune acustică.

 

Alte caracteristici importante ale tehnologiei mașinilor noastre sunt sistemul de întreținere minimă -Minimum Maintenance System MMS (intervale de întreținere foarte lungi și efort de întreținere minimizat pentru o disponibilitate maximă a mașinii) sau instrumentul de întreținere de la distanță Eggersmann Telematic. Cele mai noi motoare de ultimă generație, Stage V, precum și Eggersmann ASC Auto Standby Control, funcția de standby automată a mașinii, printre altele, asigură mai multă sustenabilitate și un consum redus de combustibil. Noua generație electrică de masini de cernut cu tambur mobile TERRA SELECT și masini de cernut cu sită stea STAR SELECT, este disponibilă în versiune hibridă sau plug-in cu unități de înaltă performanță și oferă cel mai înalt nivel de sustenabilitate.

 

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>