Dedicați în proiectarea și producția de mașini și echipamente desemnate să proceseze mărfurile agricole și biomasă. Tehnologiile proiectate și produsele livrate de către compania Strazar Pellet sunt garantate pentru a rezolva soluții complexe în domenii specifice și sunt caracterizate prin calitate și fiabilitate la prețuri corecte.

 

Compania se ocupă de proiectarea, producția și vânzarea de echipamente tehnologice pentru procesarea biomasei, a materialelor agricole, a deșeurilor de lemn. De asemenea proiectează și produce mașini și echipamente pentru pregătirea materiilor prime destinate prelucrării ulterioare, cum ar fi uscarea, granularea-formarea de peleti și brichete. O specialitate este producția de uscătoare cu bandă sau tambur pentru uscarea rumegușului de lemn, așchiilor de lemn, biomasă, cereale, hamei, cânepă și alte tipuri de operațiuni care necesită uscarea materiei prime în vrac. 

Un alt program de producție conex al firmei este producția și livrarea de șnecuri transportoare, ventilatoare de transport, dozatoare de materii prime, separatoare – ciclon, valve stelare, etc. În cooperare cu parteneri interni și externi participă la livrarea liniilor de peletizare și brichetare de capacitate mică și mare.

Compania dispune de o unitate administrativă și de producție proprie în care sunt proiectate, produse și apoi livrate clienților aceste tipuri de echipamente tehnologice. Echipamentele tehnologice livrate sunt produse de către angajații proprii și sunt realizate din materiale și componente naționale și europene de înaltă calitate.

 

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>