De la prima schiță până la dezvoltare, implementare, testare, livrare, asamblare și programare până la întreținere - Heinen înseamnă „Fabricat în Germania” de la început până la sfârșit. Acesta este modul în care îndeplinim toate cerințele clienților noștri când vine vorba de pasteurizarea, fermentarea, răcirea și congelarea aproape a tuturor alimentelor. Versiunea scurtă a filozofiei noastre? Noi nu gândim în termeni de probleme, gândim în termeni de soluții. De aceea spunem: „Heinen: Stăpânirea oricărei diplome”.


De la Anton Heinen până astăzi.

Și în viitor.

Istoria companiei noastre începe în 1856. Fondată inițial de Anton Heinen ca o turnătorie de fier sub numele „Heinens Fabrik”, numele Heinen a reprezentat întotdeauna tehnologie de încredere și mașini solide.

Aproape 130 de ani mai târziu, în 1982, Heinen a luat parte la o societate mixtă pentru fabricarea congelatoarelor spiralate. În 1984 am început să proiectăm și să construim singuri sistemele la sediul companiei noastre din Varel.

Compania se numește Heinen Freezing GmbH & Co. KG din 2010. Între timp, ne-am dezvoltat din poziția noastră umilă de pornire pentru a deveni lider de piață în sectorul sistemelor spiralate.

De la -35 la +95 ° C.

Suntem acasă în toate climatele.

Pasteurizare, fermentare, răcire și congelare - pizza, carne și aproape toate celelalte alimente: aici puteți afla mai multe despre soluțiile noastre diverse. Alege-ți mâncarea și/sau procesul. Și dacă soluția perfectă nu este încă disponibilă pentru tine - vom dezvolta una pentru tine.Clienții noștri:

"Încrederea se câștigă prin fiabilitate."

Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>