Industria producției de mobilă

Producția de mobilier îmbină, într o manieră aproape unică, tradiția și o diversitate nemaiîntâlnită de idei. Un aspect comun este dorința de a avea un design individual. Importanța ridicată a locuirii și a amenajării a fost analizată de institutul Allensbach din Germania:

1

Întrebare: „Cât de importante sunt pentru dumneavoastră amenajarea și faptul că totul este conform gustului și necesităților dumneavoastră?”

   

(Sursă: Arhiva Allensbacher, Sondajele IfD 7009, 11086. Baza: populația Republicii Federale Germania în vârstă de 16 ani și peste)

Institutul a întrebat, de asemenea, ce este cel mai important pentru client:

CRITERII DE CUMPĂRARE

Aspecte deosebit de importante pentru cumpărarea mobilei:


   

   

(Sursă: Asociația Industriei Germane a Mobilierului / Institutul pentru Demoskopie Allenbach 2018)

Aceste criterii sunt bazele gamei noastre de utilaje. Dumneavoastră, în calitate de partener al clientului dumneavoastră, trebuie să dispuneți de toate posibilitățile pentru o producție individuală, la un nivel calitativ excelent. Mobila adaptată exact la dorințele clientului dumneavoastră reprezintă atât astăzi, cât și în viitor baza succesului dumneavoastră. Acest lucru poate fi obținut atât într o tâmplărie mică, cât și într o unitate de producție mare, cu utilaje cu comandă numerică, conform standardului Industrie 4.0.

Din producția modernă fac parte inclusiv materiale precum compozite, plastic, piatră, metale etc. Și pentru aceste prelucrări găsiți la noi cele mai bune utilaje, indiferent că produceți mobilă sau furnizați componente pentru utilaje de producție de mobilă.

Mulți dintre partenerii noștri în domeniul utilajelor sunt specialiști sau lideri pe piața mondială în domeniul lor, precum HOLZ HER, MARTIN, GANNER, WEBER, VENJAKOB. Din 2021 veți găsi mașini ieftine, dar de înaltă calitate sub marca noastră „neutech”.Dacă aveți o idee sau trebuie să rezolvați o problemă, adresați vă nouă. Vă vom ajuta cu plăcere.Descoperă-i pe toți

Parteneri East European Trade

Rămâi la curent cu ofertele noastre. Înscrie-te gratuit la newsletter
Trimite