P System Automazione S.r.l. a fost fondată în 1995 de către un personal cu o experiență îndelungată în furnizarea de automatizări industriale hidrodinamice.

Principalele domenii de aplicare sunt industria grea a fierului și oțelului, turnătoria sub presiune, prese de lemn etc...

După ce a dezvoltat dinamica preselor hidraulice pentru brichete în anii '90, compania P System Automazione S.R.L. a început să proiecteze o nouă linie de producție pentru peleți cu scopul de a furniza instalații "TURN KEY" prin sistemul "PLUG AND PLAY".

În 2004, sistemele EASY-START și sistemul LOAD SENSING au primit un brevet din partea Uniunii Europene. Primul sistem constă în încărcarea controlată a matriței pentru a evita timpii morți și obstrucțiile.

În 2008, ca urmare a marelui succes în vânzarea de instalații și mașini de peletizare, P System a dezvoltat un nou tip de uscător cinetic și hidrodinamic cu buclă închisă, care este în prezent în curs de examinare pentru un brevet UE. Acest tip de uscător permite realizarea unei linii complete de producție de peleți cu materiale a căror umiditate se poate situa între 6% și 60%.

Deși multe companii de mașini mecanice tradiționale de peletizare au încercat să imite aceste sisteme, tehnologia aplicată de P System a rămas cea mai productivă și modernă.

Investițiile constante în cercetare și dezvoltare ne permit să menținem nealterat decalajul tehnologic dintre noi și concurenții noștri.


Mașini extraordinare

Beneficiază de tehnologie cu...

]]>